Art-Work - Tréning a múzeumban

Magyarország első olyan fejlesztői csapata vagyunk, akik múzeumi térben tartanak exkluzív kompetenciafejlesztő és szemléletformáló programokat, tréningeket.
A Szépművészeti Múzeum, a Magyar Nemzeti Galéria, a Vasarely Múzeum és a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum tereiben, az eredeti alkotásokkal dolgozunk, melyeknek értéke felbecsülhetetlen, hatása pedig egyedülálló.
Fejlesztési palettánkon egyaránt szerepelnek szervezeti, vezetési és önismereti témák, melyekhez több ezer művészeti alkotásból válogatjuk ki a legizgalmasabb és leginkább illeszkedő elemeket. Hátterünknek és tapasztalatunknak köszönhetően egyszerre kínálunk maradandó élményt és valós fejlesztési hatást.

Csapatunk prefoesszionális múzeumpedagógiai szakemberekből és mester trénerekből áll. Eszköztárunkban egyaránt szerepelnek tréning eszközök, a team coaching eszköztára, művészetterápiás eszközök, élménypedagógiai és múzeumpedagógiai elemek. 
Minden programunkat testre szabjuk az adott csoportra, fejlesztési célra, igényekre és művészeti anyagra (pl. konkrét tárlatra) is.
További információ: www.art-work.hu

Az Art is Business a forprofit és kulturális szegmensek összekapcsolásáról szóló iniciatíva, amely magazinból, zártkörű eseményekből, díjból és díjátadóból áll.