Információk

Az Art is Business konferenciát az Art is Business magazint is kiadó kortársPRos Kft szervezi.

www.kortarspr.hu - www.artisbusiness.hu 

Főszervező, partnerek: Balogh Máté András, mate.balogh@kortarspr.hu 

Programszervezés: Bogdán Lilla, bogdan.lilla@artisbusiness.hu

Technikai felelős: Vedres Hajni, info@artisbusiness.hu

Általános információk:info@artisbusiness.hu  

 ----

COVID-19 idején érvényes szabályok

A konferencia teljes területén, beleértve a közlekedő és előadótereket, kötelező az orrot és szájat fedő maszk viselete.

A szervezők biztosítják a helyszíni fertőtlenítést belépéskor, valamint minden résztvevő, a belépéskor köteles átesni egy gépiesített testhőmérséklet mérésen. 

Amennyiben valakinél a konferencia napján lázas tünetek jelentkeznek, kérjük, döntsön felelősségteljesen és ne vegyen részt a programon!

Egyéb, a ház saját szabályiról itt olvashat.

----

Helyszín: Trafó - Kortárs Művészetek Háza, 1094 Budapest, Liliom u. 41.

www.trafo.hu

 

Megközelíthetőség:

Javasoljuk, hogy autó helyett válasszák a közösségi közlekedést  | például M3-as metró, 4-es és 6-os villamos a Corvin-negyed állomásig | 

Ha mégis autóval érkeznek és a környező utcákban nem találnak helyet, ajánljuk az alábbi, közelben lévő parkolóházak használatát:
Care Park Liliom Parkolóház  | 1094 Budapest, Liliom u. 43-45. +36-1-302-5366  
Parkoló a Corvin Plázában  |  1083 Budapest, Futó utca 37-45.  +36-1-977-7779  |  Hétköznapokon a parkolás az első órában ingyenes.  A mélygarázs két útvonalon megközelíthető, a Futó utca és a Vajdahunyad utca felől.

Az Art is Business a forprofit és kulturális szegmensek összekapcsolásáról szóló iniciatíva, amely magazinból, zártkörű eseményekből, díjból és díjátadóból áll.