Harsányi Bence

6 éves kora óta áll színpadon, 35 év alatt 15 budapesti színházban lépett fel. A Momentán Társulat alapító tagjaként több mint 1000 alkalommal játszott improvizációs előadásokban. A társulat értékesítésért és ügyfélkapcsolatokért felelős tagja, a saját színházukat üzemeltető Kft. ügyvezetője, a magyarországi improvizácós színházi módszerek terjedését támogató alapítvány tanácsadója.

Több civil szervezet önkéntese és támogatója, aktívan küzd az adományozás kultúrájának fejlesztéséért.

Dolgozott drámapedagógusként, tévés szerkesztőként, műsorvezetőként és színházi titkárként. Tanított az ELTE Angol Nyelvtanári Központjában és a Nemzetözi Üzleti Főiskolán. 2004 óta több mint 100 cég munkatársaival dolgozott céges tréningeken.

2015-ben került kapcsolatba a pozitív pszichológiával és annak alkalmazási lehetőségeivel az üzleti életben, az oktatásban és az egészségügyben. 2018. óta tart workshopokat nyelvtanároknak, ahol az improvizáció és a pozitív pszichológia eszköztárából ad azonnal használható eszközöket. Foglalkozott élménypedagógiával és megodásfókuszú coachnig módszerekkel.

További információ a társulati honlapon érhető el.

Az Art is Business a forprofit és kulturális szegmensek összekapcsolásáról szóló iniciatíva, amely magazinból, zártkörű eseményekből, díjból és díjátadóból áll.