Rólunk

Magyarországon először rendeznek a vállalati és a kulturális szféra teljes körű együttműködéséről konferenciát nemzetközi kitekintéssel. 

Az Art is Business Konferencia arra törekszik, hogy a lehető legszélesebb körben példákat mutasson arra, hogyan és milyen lehetőségek mentén érdemes a két területnek együttműködni és kiegészíteni egymást.

Az esemény megszervezésének kezdetekor még éppen a „régi rend" szerint igyekeztünk gondolkodni. Olyan bevált sémák mentén kívántunk haladni, amelyek a világ különböző területein már működnek, de Magyarországon több oknál fogva nem tudtak szárba szökkenni vagy épp kiteljesedni. A program tervezése során nem várt válság ütötte fel a fejét, amely az egész világot sújtotta, ebben a művészeti és kulturális szektort az egyik leginkább. Ezért szinte elölről kellett kezdeni a tervezést és arra kellett összpontosítanunk, hogy az „új világrendhez" alkalmazkodva tudjunk a konferenciánk témájához nyúlni. 

A program legfontosabb eleme a nemzetközi példák bemutatása. Elengedhetetlennek tartjuk, hogy előremutató és azonnal használható tudást adjunk át a jelenlévőknek. Hiszen a fejlődés és a siker kulcsa a friss információk szerzése és azok integrálhatósága a napi működésbe. 

Fontosnak tartjuk, hogy a nemzetközi projektek mellett bemutassuk és összehozzuk Magyarország leginkább elöljáró alkotóit, vállalkozóit, márkáit és projektjeit, hogy az ő tapasztalataik révén könnyebben eligazodhassunk ebben az ingoványos és sokszor fogódzkodók nélküli világban. 

Főleg azoknak ajánljuk a konferenciát, akik a vállalati oldalon döntéshozók, vagy marketing, kommunikáció és HR területen dolgoznak; a kulturális piac résztvevői, menedzserek, intézményvezetők, marketingesek és kommunikációsok. Lényeges, hogy azon egyetemistákat is várjuk, akik a művészeti menedzsment iránt érdeklődnek. 

Őszintén és szakmai felelősséggel igyekeztünk felépíteni a programunkat, amelyről méltán gondoljuk, hogy segítségül lehet mind a vállalati, mind pedig a kulturális szektor számára.

Várunk mindenkit szeretettel!

a Konferencia csapata